Szef kuchni Jaysen Euler z francuskiej restauracji Pomeroy na północnych przedmieściach Winnetka dołączył do Seana Lewisa podczas niedzielnego brunchu WGN Weekend Morning News.
Euler miał do zaoferowania zarówno pyszną miksturę, jak i ekscytujące wiadomości.
Najpierw Euler przygotował Croque Monsieur, które według niego jest „podwyższoną szynką i serem”.
„To najlepsze ze wszystkiego” – powiedział Euler.
Euler, wiceprezes działu Culinary w restauracji Ballyhoo — która w swoim portfolio ma Pomeroy — również był podekscytowany możliwością promowania restauracji Petit Pomeroy, której otwarcie nastąpi w przyszłym tygodniu w centrum Chicago, przy 748 North State Street.
Petit Pomeroy będzie otwarty w piątki i soboty.
„Wszystkie te wspaniałe hity można znaleźć w Winnetce, w Petit Pomeroy” – mówi Euler.
„…Jesteśmy tym bardzo podekscytowani.”
Odwiedzać pomeroywinnetka.com I petitpomeroy.com menu, godziny otwarcia i więcej informacji.