W tym tygodniu podczas niedzielnego brunchu WGN Weekend Morning News do Seana Lewisa dołącza szef kuchni Russell Kook z restauracji The Bellevue, zlokalizowanej w Gold Coast w Chicago.
Bellevue jest otwarty pod adresem 1031 North Rush Street od nieco ponad roku i Kook, sądząc po reakcjach klientów, radzi sobie dobrze.
„W ciągu ostatnich trzech miesięcy zmieniliśmy menu” – mówi. „Jesteśmy tym naprawdę podekscytowani. Zmieniliśmy menu śniadaniowe. Czujemy, że zmierzamy we właściwym kierunku. Uszczęśliwiamy wiele osób i po to tu jesteśmy”.
A Gold Coast to świetne miejsce.
„Z całą pewnością uważam, że mamy najlepszy zakręt w mieście” – mówi Kook.
Na niedzielny brunch Kook pokazał, jak powstaje pizza śniadaniowa w The Bellevue, a także przyniósł inne pozycje z menu, w tym francuskie tosty, wołowinę i koktajl.
Odwiedzać thebellevuechicago.com menu, godziny otwarcia i więcej informacji.