Strona główna Fason Niedzielny brunch: szef kuchni Jayson Euler z Pomeroy przygotowuje szynkę i ser...

Niedzielny brunch: szef kuchni Jayson Euler z Pomeroy przygotowuje szynkę i ser po francusku

2

Szef kuchni Jaysen Euler z francuskiej restauracji Pomeroy na północnych przedmieściach Winnetka dołączył do Seana Lewisa podczas niedzielnego brunchu WGN Weekend Morning News.

Euler miał do zaoferowania zarówno pyszną miksturę, jak i ekscytujące wiadomości.

Najpierw Euler przygotował Croque Monsieur, które według niego jest „podwyższoną szynką i serem”.

„To najlepsze ze wszystkiego” – powiedział Euler.

Euler, wiceprezes działu Culinary w restauracji Ballyhoo — która w swoim portfolio ma Pomeroy — również był podekscytowany możliwością promowania restauracji Petit Pomeroy, której otwarcie nastąpi w przyszłym tygodniu w centrum Chicago, przy 748 North State Street.

Petit Pomeroy będzie otwarty w piątki i soboty.

„Wszystkie te wspaniałe hity można znaleźć w Winnetce, w Petit Pomeroy” – mówi Euler.

„…Jesteśmy tym bardzo podekscytowani.”

Odwiedzać pomeroywinnetka.com I petitpomeroy.com menu, godziny otwarcia i więcej informacji.

Source link

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj