Do Brennan Haselton z WTOP dołącza nominowany do nagrody Jamesa Bearda Greg Engert, aby porozmawiać o Live Oak Pilz w najnowszej edycji Piwa Tygodnia WTOP.
Ta strona zawiera film, który jest blokowany przez Twój program do blokowania reklam.
Aby obejrzeć film, musisz wyłączyć blokadę reklam.
Piwo tygodnia WTOP: Live Oak Pilz
Świetna muzyka to nie jedyna rzecz, którą znajdziesz w Austin w Teksasie.
Do Brennan Haselton z WTOP dołącza dyrektor piwa Neighborhood Restaurant Group Beer i nominowany do nagrody James Beard Award Greg Engert, aby porozmawiać o Live Oak Pilz w najnowszej edycji Piwa Tygodnia WTOP.
Browar: Firma piwowarska Live Oak.Del Valle, Teksas
Opis: Klasyczny złoty pilsner w stylu czeskim warzony z najwyższej jakości chmielu Saaz, w wyniku czego powstaje czysty, rześki pilznen o złożonym słodowym smaku oraz pikantnej chmielowej goryczce i aromacie
ABV: 4,7%
Sugestie dotyczące parowania: Owoce morza wszelkiego rodzaju, ostrygi po’boys, jambalaya, gumbo, czerwona fasola i ryż, kuchnia indyjska
Otrzymuj najświeższe informacje i codzienne nagłówki na swoją skrzynkę e-mail, rejestrując się Tutaj.
© 2024 WTOP. Wszelkie prawa zastrzeżone. Niniejsza witryna nie jest przeznaczona dla użytkowników znajdujących się na terenie Europejskiego Obszaru Gospodarczego.